Terug naar start pagina Nieuws Activiteiten Contact

"New Venture en Innovatieve Ondernemerschap"

IBC Netwerk nodig uw uit voor de gezamenlijke bijeenkomst van de Internationale Business Club Netwerk (IBC Netwerk) en de Economen Forum op donderdag 13 november in het Meisjeshuis te Delft.

Door Annemieke Wisse, Projectleider New Venture
Stichting New Venture is een initiatief van McKinsey & Company

Datum:          13 november 2008
Ontvangst:    19:00 uur
Adres:           Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, 2611 CG  Delft


In deze inleiding zal Annemieke Wisse de werking van New Venture, dynamiek, de resultaten en enkele voorbeelden presenteren. Wat is de invloed van ondernemerschap en innovatie op de economische groei. Daarnaast zullen observaties en trends in het innovatieve ondernemerslandschap en de bijdrage van businessplancompetities aan het stimuleren van de ondernemerschap aan bod komen. Waar liggen de knelpunten bij potentieel succesvolle start-ups als ze na de start wel 'succesvol' zijn, maar niet de slag maken naar groot succes (vele miljoenen omzet).

Verder kunt u met de leden van de Taskforce Succesvol Kleurrijk Ondernemerschap kennis maken. Taskforce is een samenwerking van de Ministerie van Economische Zaken, VNO-NCW, MKB, Kamer van Koophandel, Haagsche Hogeschool, AdveXis en Management Centrum De Baak.

Aanmelding
Dat is mogelijk met een e-mail naar Otaredian@advexis.nl voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Navid Otaredian.

Met vriendelijke groeten,
Navid Otaredian
06-51566896