Business on the E-highway. The new way?

Virtueel netwerken en digitaal internationaal ondernemen

Dinsdag 19 februari 2008

EVD Internationaal ondernemen en samenwerken, Juliana van Stolberglaan 148 in Den Haag.

18.30 - 21.30 uur

 

De EVD en de VBM-Businessclub organiseerde gezamenlijk een bijeenkomst met als onderwerp “Virtueel netwerken en digitaal internationaal ondernemen”, op dinsdag 19 februari jl. Deze bijeenkomst was ook als webseminar via het internet te volgen!

Het internet biedt tegenwoordig slimme mogelijkheden om contact te leggen met (internationale) klanten of zakenpartners. De digitale snelweg leent zich uitstekend voor een nieuwe manier van netwerken. Met het project 'virtueel netwerken streeft de VBM-Businessclub ernaar leden en andere ondernemers nog makelijker met elkaar in contact te brengen en het zakendoen te bevorderen. Tijdens de bijeenkomst werden de deelnemers uitgedaagd hun 'virtuele' grenzen te verleggen. De EVD die het internationaal ondernemen van het Nederlandse bedrijfsleven bevordert, onderschreef dat er voor het MKB kansen liggen om zaken te doen via het internet.

De bijeenkomst werd gehouden bij de EVD, een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken. De leden van twee andere businessclubs, BMDE(Businessclub of Moroccan Dutch Entrepreneurs)en  IBC (International Business Club uit delft), waren tevens uitgenodigd.

1

2